About Me

Min bilder
Sówïe
Not much to tell, so if you want to know something, just ask me!
Visa hela min profil

Bloggintresserade

Info

Name: Ida (That's all I'll give you)
Born: In the great year of 1985
Family: Me, mom, dad, big brother and my cat Molly
Hobbies: Music, Painting, photographing and sports
Dreams: Living a fabulous life as a Photographer in Los Angeles
Quotation: Wanting to be someone else is a waste of the person you are! -Kurt Cobain
Idols: Travis Barker, Chris Garver, Brian May and Nikki Sixx
tisdag, mars 16, 2010
Jag har suttit och kollat bland mina blogg inlägg på lunar och letat gammal musik jag lyssnat på och fan vad jag har saknat vissa låtar!!
Några artister/Grupper jag hittade på igen, som jag vet har mångra super bra låtar är;
Keith Urban
Staind (waist)
Siste Hazel
Lifehouse
Maria Mena (just hold me)
Puddle of mudd, den här gruppen får mig att tänka på när gymnasie klassen åkte till Grekland 2 veckor i 2:an, fan vilken rolig resa det var alltså. :) Jag hade min första riktiga fylla där :)
Vi hittade på en bar som vi (hela klassen) spenderade många kvällar på, vi tömde till och med nästan hela hans lager på olika cidrar! :) Kostas hette han som ägde baren, men vad den hette kommer jag inte ihåg nu, jag får fråga Katta hon kommer säkert ihåg, hon är duktig på sånt!
Som sagt vi var borta i 2 veckor och på dom 14 dagarna tror jag att jag åt mat kanske 5 utav dom, och då inte alla måltider under dagen! Mina byxor var lösare när jag åkte hem, till och med så att en av lärarna påpekade att jag var smalare när vi var påväg hem! Är det kanske så man ska göra för att lyckats tappa kilon?! Åka utomlands och strunta i att äta!
Det var för övrigt under denna resa som jag och Katta fick bättre kontakt än vad vi haft innan, vilket jag är så GLAD för I love her! :)
Transporten till Samos som vi var på bestod av; Dit - 2 flygturer och en båtresa på 17 timmar!
Vi spenderade dom första 2 dagrana av resan i Aten, vi var upp på Acropolis och kikade på Parthenon och så var vi och kollade på panathinaiko stadium.
Hem - 3 flygresor!
Så första gången jag var utomlands med att flyga, så fick jag göra det 5 gånger! Första gången alltså från Arlanda, var ingen höjdare, jag satt fastklistrad på min plats hela resan! Dom andra slappnade jag nog av på för då sov jag till mesta dels, och det har jag sett till att göra alla andra gånger jag flygit, för det är inte hågon höjdpunt för mig, det är nog tanken på att krasha som jag inte gillar! Men resan till Florida var skoj att vara vaken på fast den är den längsta tiden jag spenderat på ett plan, men med egen touchscreen och flera filmer och spel att kolla på så var det inte värt att sova bort! :D
Jag har inte varit utomlands så många gånger, förutom Grekland och USA så har jag varit till Teneriffa 2 gånger! Men fyra gånger utomlands men jag har varit borta i 2 månader sammanlagt, i Florida var jag en hel månad, SÅ UNDERBART, fan vad jag älskar den tiden och skull inte annat än att få åka tillbaka!
Underbara tider!

Jaja nu får det vara nog för idag, det är roligt med minnen som man gillar! :)

-Oh you should see the world inside my head
Attans vad länge sedan det var jag kikade in på Lunar, innestället innan Facebook, känns som det var för evigheter sedan, känns som man börjar bli OLD!! :/
Iaf var jag in på min idag, för jag har tänkt att jag skulle spara alla blogg inlägg jag gjort där genom åren, och oj vad jag har skrivit, många av dom dock inte så jätte muntra men några lite roliga åxå! Sparade åxå några mail därifrån, och jag kan inte annat än att skratta åt dom, en ex-kompis flickvän skickade några "roliga" mail till mig och mina svar var fan ännu bättre, men satan vad fly förbannad jag var när jag skrev dom, kanske därför jag ser komiken i dom nu! :)
För övrigt så var hon inte flickvän länge till efter dom breven! :P
Tyvärr blev kompisen min snart ex-polare åxå typ 7-8 års vänskap ner i soptunnan, men sånt är livet, I guess! I'm better of without him! :)

En liten del av ett inlägg på lunar från den 22 okt -06;
Jag såg en bra mening idag;
-Suicide is a way of telling God; you can't fire me, I QUIT!

Läste just ett inlägg från när jag var i Florida, fan vad jag saknar det stället, hade jag pengar skulle jag lätt åka tillbaka dit, nu på engång. SAKNAR

nu har klockan slagit 02.15, och jag sitter och kollar på Gilmore Girls, sista säsongen nu. Jag har äntligen köpt alla 7 säsonger, det har jag velat gjort länge!

Over and out!