About Me

Min bilder
Sówïe
Not much to tell, so if you want to know something, just ask me!
Visa hela min profil

Bloggintresserade

Info

Name: Ida (That's all I'll give you)
Born: In the great year of 1985
Family: Me, mom, dad, big brother and my cat Molly
Hobbies: Music, Painting, photographing and sports
Dreams: Living a fabulous life as a Photographer in Los Angeles
Quotation: Wanting to be someone else is a waste of the person you are! -Kurt Cobain
Idols: Travis Barker, Chris Garver, Brian May and Nikki Sixx
tisdag, november 03, 2009
Jag håller på med ett litet Norton maraton, i några dagar nu har jag kollat på Ed Norton filmer, hittils har jag sett till att börja med den enligt mig bästa Norton filmen; American History X, sen Pride and Glory, The Incredible Hulk, 25th Hour, Fight Club, The Painted Veil, Rounders & The Illusionist. Fan han är en sån briljant skådespelare.
Filmer kvar att kolla på är;
Down In The Valley, Primal Fear, Death To Smooty, Kingdom Of Heaven, Italian Job, Red Dragon, Frida, The Score, Keeping The Faith, Everyone Says I Love You, The Pepole Vs. Larry Flynt, Only in America, Leaves Of Grass, Stone, Motherless Brooklyn & The Avengers, dom 4 sista har inte kommit ut än.
Jag har redan sett nästan alla av dom här filmerna tidigare, men han är så bra att man kan kolla på dom om och om igen :)




Men just nu kollar jag på Friends, köpte ju alla säsonger när jag var i Florida, det här är nog 4-5 gången jag kollar igenom alla säsonger, och man tröttnar ALDRIG, dom är lika roliga varje gång, trots att man vet vad som kommer! :) Favoriten är Chandler *He just craks me up*

Good Night and Sleep Tight :)
Nu tror jag att jag äntligen kommit på vad jag skulle vilja bli (när jag blir stor) och det är målare, en sån som tapetserar, kaklar osv. Men fan att det ska vara så svårt att bli det när man är långt efter gymnasie ålder!! Jag har sökt efter utbildningar men INGET, enda sättet jag har hittat är att man måste försöka hitta en firma som vill ta emot en lärling (som inte har någon grund alls).
Så nu måste jag väl sätta mig och skriva ihop ett litet trevligt brev som jag kan skicka till olika målar firmor. Nog om det!

Igår kväll var jag och mamsen ner till spåret och gick med stavar. Jag har hämtat hem en dans fitness som heter Zumba, så när vi kom hem från spåret så provade vi det Å FY FAN vad roliga vi måste ha sett ut, jag tror vi måste skaffa en rullgardin i TV rummet om vi ska fortsätta köra detta där. lol Men det blir väl bättre när man har lärt sig stegen bättre!
Ska se om jag får med mig mamma till spåret idag åxå, men det blir nog inga problem.

Jag har även målat en ny tavla sedan sist, och det är ännu en som jag inte fattat varför jag inte gjort tidigare, nämligen Edward Norton, min favo. Skådespelare.

Nu ska jag åter gå till att kolla på Ellen DeGeneres show, hon är bara för jävla BRA!! :D