About Me

Min bilder
Sówïe
Not much to tell, so if you want to know something, just ask me!
Visa hela min profil

Bloggintresserade

Info

Name: Ida (That's all I'll give you)
Born: In the great year of 1985
Family: Me, mom, dad, big brother and my cat Molly
Hobbies: Music, Painting, photographing and sports
Dreams: Living a fabulous life as a Photographer in Los Angeles
Quotation: Wanting to be someone else is a waste of the person you are! -Kurt Cobain
Idols: Travis Barker, Chris Garver, Brian May and Nikki Sixx
onsdag, oktober 14, 2009
Okej typ 7 månader sedan jag skrev något här!
Vad har hänt?! Inte mycket, jag har målat massor utav tavlor, jag lägger upp några bilder längst ner sen. För 1 år sedan så målade jag en Mötley Crüe tavla till en kompis, och nu på torsdag den 15:e oktober så ska vi träffas och avsluta köpet! HAHA, det är lite skoj med tanke på att hon bor i Sandviken 1,5 mil bort! :)

Jag har varit till Göteborg och Gothia med ett gäng härliga tjejer, som tog sig ända till 8-delsfinal i A-slutspelet, dom var riktigt duktiga, vi var nog inte många som trodde det skulle gå så bra.
Enda minuset under dessa 6 dagar, var att jag sov i ett litet rum med 6 gubbar, var av 3 snarkade REJÄLT. Första natten sov jag typ 4 timmar ordentligt, sen bara halvt. Andra natten var värre lykades somna vid typ 3.30 kanske det ömmade i huvudet och kroppen, tårar i ögonen, och så vid 06.00 tiden började det tjuta ett larm på skolan så dom kom och väckte oss och så ut med allihopa, WTF, vi som hade sovmorgon, 2,5 timmes sömn, snark! Dom resterande nätterna hade väl lite längre sömn men fan inte mycket! Jag saknar då fan inte att sova bland Anders, Stefan och Dino!!!

Det har inte blivit speciellt mycket cykling denna sommar, bara på TV då (ett måste) ;). Jag gjorde ett försök till att börja spela fotboll igen, det blev 2 träningar och en match, och på grund av att man inte kommit in i systemet så blev man inte informerad när saker å ting blev flyttade eller inställda, så där var fotbollen övr igen!! Jag skulle verkligen behöva börja röra på mig, det är inte roligt när man passerar en spegel, USCH!!

Vad har hänt mer förutom att kilona har gått up?! Jo den 25:e augusti gjorde jag min första tatuering, en trasdocka på högervaden. Om du har läst Heroin Diaries av Nikki Sixx så vet du vilken docka jag pratar om, den finns nämligen med i den boken. :) I just fell in love with it.

Nutid:
Mamma har varit hemma dom senaste dagrna pga sjukdom, hon har legat vid tv:n och sovit typ, själv occuperade jag datorn, hela dagen i måndags, seg i ögonen så igår hade jag glasögonen på mig hela dan. Jag har till Sandviken och köpte piller till mamsen, handlade mjölk och träffa brorsan, nu har det varit tätt mellan gångerna, vi var till Gälvle i Fredags och i Söndags + till pappsen, och så igår, det gör mig dock ingen för jag gillar min bror.
När jag kom hem från min lilla tripp satte jag mig och spelade Sims 3. Konstigt hur man kan fastna i ett spel ibland, tiden rinner iväg ASFORT man tror det gått 30 min då är det 3 timmar senare helt plötsligt. :/ Imorgon ska jag göra något nyttigt, dammsuga och köra tvättmaskinen.
Nä nu får det vara nog för idag, ska bara fippla upp lite bilder sen är det god natt!!

-Wanting to be someone eles is a waste of the person you are!
-Kurt Cobain