About Me

Min bilder
Sówïe
Not much to tell, so if you want to know something, just ask me!
Visa hela min profil

Bloggintresserade

Info

Name: Ida (That's all I'll give you)
Born: In the great year of 1985
Family: Me, mom, dad, big brother and my cat Molly
Hobbies: Music, Painting, photographing and sports
Dreams: Living a fabulous life as a Photographer in Los Angeles
Quotation: Wanting to be someone else is a waste of the person you are! -Kurt Cobain
Idols: Travis Barker, Chris Garver, Brian May and Nikki Sixx
tisdag, oktober 12, 2010
Så boken jag läst har titeln Hush, hush (på engelska) dom senaste böckerna jag köpt (vilket är MÅNGA) är på Engelska. Jag gillar att det är på orginalspråket när jag läser, det blir så mycket mera "verkligt" då, tycker jag! Och jag köper ofta böcker som jag gillar omslaget på, jag är ingen bokmal men jag gillar böcker, trots att dom flesta bara står i bokhyllan och samlar damm, men jag har ju även en vision om att jag ska läsa alla en vacker dag.

Men så åter till boken, Hush hush, i affären plockade jag upp den pga. omslaget, grå med en kille med svarta vingar som faller på framsidan, Jag läste då även på baksidan, and I was hooked!!
Den handlar om en tjej som heter Nora som det kommer hände en massa saker för men som ingen annan verkar märka, tex. hon krockar med en person iklädd en svart skidmask, i hennes bästa kompis Vee's bil, men när hon ska åka tillbaka och visa bilen för Vee så är det inte en skråma på den när hon kommer dit. Hade hon drömt allt ihopa?! Hon blir fundersam själv.
Det har kommit en ny kille till skolan, som hon verkligen inte gillar, fast är ändå dragen emot honom, dom blir biologi-partners. Det händer massor av saker....och han visar sig vara....nä vill du veta får du läsa boken!! :) (jo han är INTE en Vampyr) Jag fastnade i boken på engång, så jag läste och läste, och så var boken SLUT.....Nej fan vad trist, men så var jag ut på nätet och letade lite om boken och författaren Becca Fitzpatrick och då hittade jag att hon skulle släppa en uppföljade redan nu i Oktober, och här om dagen så skickade jag efter den, CRESCENDO. Och nu lägtar jag tills den kommer :) + att det kommer åtmindstonde 1 bok till efter den. :D

Jag har även börjat läsa en annan serie av böcker, är dock bara i första boken, har inte rikgtigt fastnat, inte som i Hush, Hush iaf. Dom handlar om en tjej som blir Marked och kommer förvandlas till en Vampyr och måste flytta till skolan House of Night och lära sig om att bli och vara en vampyr. Vilket hon inte gillar, inte än iaf, jag vet inte men jag tror hon kommer ändra sig.

Jaja det var mitt boktips...
Nu ska jag visa lite intresse för det senaste Grey's Anatomy avsnittet s07e03 som jag satt igång på tv. :) Men jag saknar Izzy och George!! :/
Jaha vad har jag att tala om sedan sist?! Hmm...
Jo jag har varit iväg till Borlänge på ett studiebesök på en Byggutbildning som finns där.
För jag har nämligen börjat fundera på om jag kanske skulle ta och utbilda mig till Snickare!! :)

Något helt annat...
Det börjar poppa ut ungar här och där, en gammal klasskompis dörjade sin egna 25 årsdag med att få en Dotter :), en gammal lagkamrat i fotbollen fick en Son den 2 oktober, och så ska en av mina bästa kompisar ha barn i slutet av denna månad! :D
Det ska bli mysigt när den äntligen har kommit, då kommer jag för hoppningsvis att spendera mera tid som dom än jag gjort hittills! Men inte för mycket heller! ;)

Idag har jag om min pappa varit ut till kusten, Billudden, och fotat lite och kollat på fina stenar.
Det var rikgtigt skönt, fast det blåste kallt i början, hen vi hade tänkt till och klätt oss för blåst!

Brorsan har börjat på Högskolan i Gävle, han ska bli Förskolelärare :)
Det kommer passa honom perfect tror jag!

Kusin Sanna och jag var på bio en dag vi såg, Eat, Pray, Love. Den med Julia Roberts och Tuva Novotny. Den var mysig.

Jag har gjort massor av mössor och några tavlor, man kan inte få för många mössor!! Men jag har för många tavlor, eller för lite vägg att sätta dom på, jag har just nu 12 st som bara får stå på golvet i en hög. :/ Jag har fått sålt några mössor åxå ca 10 stycken, inte många men alltid något! :) Jag sålde även min James Hetfield tavla här om dagen, typiskt, den som blivit en i inredningen har hemma, konstigt hur man kan fastna för saker, men jag tackar och tar emot, jag fick ju en ledig plats för en nygjord tavla istället! :D Jag har nämligen kommit in i en Jared Leto period igen, var några år sedan sist, FAN vad SNYGG han är, iaf nu har jag gjort 2 tavlor på han och den ena fick gammla James platsen vi datorn! :D

Vad händer framöver?!...
Jo på lördag blir den inflyttningspartaj hos kusin Oskar och hans Anna :D ska bli skoj!
Nästa vecka på Torsdag går tåget mot Stockholm för en helg hos bästa Sabine!
Och sedan den 8:e November går tåget till Lund där ska det spenderas åtmindstonde 3 dagar, beroede på om allt går som planerat men det HOPPAS vi på! :)

Nä nu ska jag skriva ett till nytt inlägg om en bok jag läst!! :D