About Me

Min bilder
Sówïe
Not much to tell, so if you want to know something, just ask me!
Visa hela min profil

Bloggintresserade

Info

Name: Ida (That's all I'll give you)
Born: In the great year of 1985
Family: Me, mom, dad, big brother and my cat Molly
Hobbies: Music, Painting, photographing and sports
Dreams: Living a fabulous life as a Photographer in Los Angeles
Quotation: Wanting to be someone else is a waste of the person you are! -Kurt Cobain
Idols: Travis Barker, Chris Garver, Brian May and Nikki Sixx
onsdag, november 04, 2009
Idag har jag och min bror varit till mormor och städat undan nersågade grenar åt henne och sågat upp dom större till vedbitar. Det är trevligt att åka till mormor och hjälpa till + att man alltid får så god mat :) Vi spelade rese när och fjärran, inte lika skoj som det stora vi har men det är roligt iaf. Brorsan vann om jag nu ska berätta det :P jag och mormor kom på delad andra plats! Jag föjde med broder till viken, hämtade upp mamma och åkte och handla lite FOOD, det kan vara bra att ha i kylen om man blir hungrig! :)
Senare kikade jag på tv, NCIS, 2½ män och Arga Snickaren. När det tog slut gick jag upp och körde igång Röd Drake, som fortfarande spelar, början på filmen är bäst enligt mig, han är ju så jävla söt, jag har ÄNTLIGEN började måla på min Mötley Crüe tavla, jag målade i 1 timme och det känns fan som att jag inte kommit någon vart alls! Tavlan är 45x55 cm, och jag har gjort Nikkis ansikte, lite hår och lite av hans jacka! :/ Men jag har juh börjat iaf.

Jag fick min bok med mina bilder från min Florida semester idag åxå, FAN vad jag ÄLSKAR den boken! Skulle vilja ha en till alla mina olika semestrar :)

Sleep tight